Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en zuiver met een mooie mineraliteit.
Heerlijk bij een frisse salade met geitenkaas.
Druivensoort: Montepulciano D'Abruzzo
Ronde, zachte wijn met aroma's van rood fruit, bloemen en zwarte kersen.
Past perfect met geroosterd en gestoofd vlees, met salami, ham en kaas.
Fluweelzacht, bruisend maar toch knapperig met een ronde, lange nasmaak.
Perfect als aperitief of goed te combineren met rauwe oesters, mosselen of verse ceviche.
Druivensoort: Arinto, Loureiro
Fruitig en verfrissend. Subtiele bloemige tonen en citrusfruit.
Lekker bij gegrilde dorade.
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Rolle, Syrah
Elegante en levendige, frisse rosé.
Lekker bij aziatisch eten, schaal- en schelpdieren
Druivensoort: Monastrell
Lekker bij tapas.
Klassieke mousserende wijn gemaakt van Pinot Noir druiven, licht restzoet, delicate hint van aardbei.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Montepulciano, Syrah
Fruitige wijn, iets kruidig, zachte tannines en licht vanille door de
houtopvoeding. Heerlijk bij de barbecue, gegrilde worstjes of biefstuk. Ook lekker bij
gegrilde groentes.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Zinfandel
Vol van smaak met veel bessen, een goede zuurgraad en soepele tannines.
Een hint van kruiden en peper in de afdronk. Lekker bij een cheeseburger. Ook heerlijk bij pulled pork.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad