Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Chardonnay
Heerlijk als aperitief, lekker bij een licht gerechtje.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Droog met een fluweelzacht mondgevoel. Bloemig, kweepeer, citroentijm en meloen.
Perfect in combinatie met rijke, citroen achtige pastagerechten en visgerechten.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad