Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en fruitig alcoholvrij aperitief.
Druivensoort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Heerlijk bij een sappige hamburger met tomatenketchup.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Alvarinho
Verfrissend met rijpe citrus en perzik, aangevuld met minerale en licht ziltige tonen.
Heerlijk bij octopus, bijvoorbeeld bij het Portugese gerecht 'salade de polvo'.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Smaakvolle wijn met passievrucht, kruisbessen en een frisse, citrusachtige
afdronk. Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij een zomerse salade met kip of
geitenkaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad