Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij paté. Ook heerlijk bij abrikozen- en appeltaart.
Druivensoort: Chardonnay
Heerlijk als aperitief, lekker bij een licht gerechtje.
Intens en krachtig, met uitgesproken tannines, levendige zuren en een warme, kruidige afdronk waarin houttonen en bosvruchten samenkomen. Lekker bij gerookt vlees, wildstoofpotten of stevige kazen zoals oude manchego.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Pinot Noir
Soepel, fris met smaken van rood fruit zoals kersen, frambozen en aardbeien.
Lekker bij gegrilde zalm of een paddenstoelenrisotto.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Vermentino
Aroma's van citroen, limoen en groene appel. Frisse en zuivere wijn.
Geschikt als aperitief en lekker bij seafood.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad