Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Vermentino
Aroma's van citroen, limoen en groene appel. Frisse en zuivere wijn.
Geschikt als aperitief en lekker bij seafood.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
WIJN - BITES - BEACHY VIBES
Verfrissende wijnen en een relaxte sfeer – dat is de Wijnhalla Spring Tasting.
Laat je verrassen door onze nieuwste selectie lente- en zomerwijnen, de lekkerste bites en een flinke dosis good vibes. Kom je ook?
Druivensoort: Weisburgunder
Volle witte wijn met houtrijping, serveer bij een gebakken witvis met beurre blanc.
Druivensoort: Chardonnay
Heerlijk als aperitief, lekker bij een licht gerechtje.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Rijk, kruidig en verwarmend, met een balans tussen bitterzoete tonen en een elegante, kruidige afdronk.
Perfect bij pittige Aziatische gerechten zoals Thaise curry, umami-rijke gerechten met paddenstoelen of zelfs een dessert met pure chocolade.
Droog met een fluweelzacht mondgevoel. Bloemig, kweepeer, citroentijm en meloen.
Perfect in combinatie met rijke, citroen achtige pastagerechten en visgerechten.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad