Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Krachtige combinatie van citroen en limoen vermengd met gember, grapefruit, honing, kaneel en chili.
Drink puur of mix met non-alcoholische prosecco of tonic.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
Frisse tonen van citrus, een fijne, pittige kick van szechuanpeper en florale tonen van hop. Uitstekend bij gegrilde groenten, gestoomde vis en verfijnde salades met frisse vinaigrettes. Ook verrassend bij sushi of een ceviche met een Aziatische twist.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad