Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Glera
Deze Italiaanse mousserende wijn is fruitig met tonen van appel, peer en citrus.
Geschikt als aperitief maar ook bij lichte voor- en nagerechten.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Alvarinho
Verfrissend met rijpe citrus en perzik, aangevuld met minerale en licht ziltige tonen.
Heerlijk bij octopus, bijvoorbeeld bij het Portugese gerecht 'salade de polvo'.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
Tropisch fruit, perzik, frisse citrustonen.
Genereuze wijn met veel fruit, zachte frisse zuren en romigheid.
Heerlijk bij paëlla, tapas of koude vleeswaren.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Fris en harmonieus, met levendige zuren, zachte tannines en een elegante, lang aanhoudende afdronk.
Lekker bij romige risotto’s, licht gerookte zalm of een plank met fijne charcuterie. Ook verrassend bij geitenkaassalade of sardines op zuurdesembrood.
Proef de verschillen en ontdek je persoonlijke smaak!
Nu GRATIS verzonden door NL en BE met de kortingscode WIJNBOX
Druivensoort: Cannonau
In de mond sappig, fris en met een zachte, aanhoudende mousse. Een feestelijke wijn.
Lekker als aperitief of bij vis, schaal- en schelpdieren
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad