Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Zoete witte wijn, verfrissend met fijne zuren.
Lekker bij desserts.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Chardonnay
Intense aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige zuren en de afdronk is zacht en fruitig. Heerlijk bij gegrilde zalm, gevogelte of kazen.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druiven: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Frisse, strakke wijn. Tonen van citrus en ananas. Een uiterst subtiel, mineraal bubbeltje.
Heerlijk als aperitief of pintxos met ansjovis
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druiven: Chardonnay en Pinot Noir
Een gulle mousserende wijn met verfrissende zuren. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Glera
Deze Italiaanse mousserende wijn is fruitig met tonen van appel, peer en citrus.
Geschikt als aperitief maar ook bij lichte voor- en nagerechten.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad