Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Tereldego
Deze fruitige wijn heeft hints van zoute specerijen met zachte tannines. Tonen van chocolade in de afdronk.
Lekker bij gegrilde entrecote. Ook heerlijk bij gerijpte, pittige kazen. Ideale temperatuur 16-18 °C
Druiven: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca
Smaken van walnoten en gebrande amandelen. Hint van sinaasappelschil. Lekker bij een traditionele 'Engelse Christmas Pudding' met rozijnen en sinasappel.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Rijk, kruidig en verwarmend, met een balans tussen bitterzoete tonen en een elegante, kruidige afdronk.
Perfect bij pittige Aziatische gerechten zoals Thaise curry, umami-rijke gerechten met paddenstoelen of zelfs een dessert met pure chocolade.
Intens en krachtig, met uitgesproken tannines, levendige zuren en een warme, kruidige afdronk waarin houttonen en bosvruchten samenkomen. Lekker bij gerookt vlees, wildstoofpotten of stevige kazen zoals oude manchego.
Frisse tonen van citrus, een fijne, pittige kick van szechuanpeper en florale tonen van hop. Uitstekend bij gegrilde groenten, gestoomde vis en verfijnde salades met frisse vinaigrettes. Ook verrassend bij sushi of een ceviche met een Aziatische twist.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad