Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Weisburgunder
Volle witte wijn met houtrijping, serveer bij een gebakken witvis met beurre blanc.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Verdicchio
Toegankelijke wijn met frisse tonen van citrus, witte bloemen en een lichte nootachtige smaak.
Heerlijk te combineren met gevogelte, coquilles en groene salades.
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
Tropisch fruit, perzik, frisse citrustonen.
Genereuze wijn met veel fruit, zachte frisse zuren en romigheid.
Heerlijk bij paëlla, tapas of koude vleeswaren.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad