Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Viura en Chardonnay
Frisse wijn met kruidachtige aroma's.
Past goed bij risotto's, paella's, vette vis en kipgerechten.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Alvarinho
Verfrissend met rijpe citrus en perzik, aangevuld met minerale en licht ziltige tonen.
Heerlijk bij octopus, bijvoorbeeld bij het Portugese gerecht 'salade de polvo'.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
Tropisch fruit, perzik, frisse citrustonen.
Genereuze wijn met veel fruit, zachte frisse zuren en romigheid.
Heerlijk bij paëlla, tapas of koude vleeswaren.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad