Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druivensoort: Tereldego
Deze fruitige wijn heeft hints van zoute specerijen met zachte tannines. Tonen van chocolade in de afdronk.
Lekker bij gegrilde entrecote. Ook heerlijk bij gerijpte, pittige kazen. Ideale temperatuur 16-18 °C
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druivensoort: Mencía
Verfrissend met overduidelijk fruitige tonen
Lekker bij een empanada met veel rode paprika.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
Druivensoort: Montepulciano D'Abruzzo
Ronde, zachte wijn met aroma's van rood fruit, bloemen en zwarte kersen.
Past perfect met geroosterd en gestoofd vlees, met salami, ham en kaas.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Montepulciano, Syrah
Fruitige wijn, iets kruidig, zachte tannines en licht vanille door de
houtopvoeding. Heerlijk bij de barbecue, gegrilde worstjes of biefstuk. Ook lekker bij
gegrilde groentes.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad