Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druivensoort: Tempranillo, Graciano en Garnacha
Evenwichtig en goed gestructureerd met zijdezachte tannines en heerlijk rijp fruit.
Lekker bij rood vlees en rijpe kaas.
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Pinot Noir
Soepel, fris met smaken van rood fruit zoals kersen, frambozen en aardbeien.
Lekker bij gegrilde zalm of een paddenstoelenrisotto.
Druivensoort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Heerlijk bij een sappige hamburger met tomatenketchup.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad