Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Donzelinho Tinto, Mourisco Tinto, Tinta Barroca, Tinta Roriz
Lekker bij een chocoladebrownie.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druiven: Bastardo, Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca
Gedroogd fruit (pruimen en kersen). Gebrande noten (amandelen) en
specerijen (zoethout en kaneel). Lekker bij crème brûlée.
Tip: Serveer temperatuur 12 °C.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Mencía
Verfrissend met overduidelijk fruitige tonen
Lekker bij een empanada met veel rode paprika.
Druivensoort: Cabernet, Merlot, Petit Verdot
Vol en krachtig, donker fruit en een mooie kruidigheid. Deze wijn is heerlijk bij wild of roodvlees.
Deze wijn is tot stand gekomen in samenwerking Joseph T. Dhafana van Mosi Wines, Zuid-Afrika's meest be
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad