Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Chardonnay
Heerlijk als aperitief, lekker bij een licht gerechtje.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad