Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Chardonnay
Intense aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige zuren en de afdronk is zacht en fruitig. Heerlijk bij gegrilde zalm, gevogelte of kazen.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en fruitig alcoholvrij aperitief.
Druivensoort: 80% Cabernet Sauvignon, 10% Malbec, 10% Petit Verdot.
Perfecte wijn in combinatie eend, pasta's in rode sauzen en gerijpte kazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad