Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druiven: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Frisse, strakke wijn. Tonen van citrus en ananas. Een uiterst subtiel, mineraal bubbeltje.
Heerlijk als aperitief of pintxos met ansjovis
Druivensoort: Arinto, Códega, Malvasia, Rabigato
Lekker bij een sinaasappelcake met walnoten.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Smaakvolle wijn met passievrucht, kruisbessen en een frisse, citrusachtige
afdronk. Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij een zomerse salade met kip of
geitenkaas.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Druivensoort: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo
Tropisch fruit, perzik, frisse citrustonen.
Genereuze wijn met veel fruit, zachte frisse zuren en romigheid.
Heerlijk bij paëlla, tapas of koude vleeswaren.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad