Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Zoete witte wijn, verfrissend met fijne zuren.
Lekker bij desserts.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en fruitig alcoholvrij aperitief.
Druivensoort: Tereldego
Deze fruitige wijn heeft hints van zoute specerijen met zachte tannines. Tonen van chocolade in de afdronk.
Lekker bij gegrilde entrecote. Ook heerlijk bij gerijpte, pittige kazen. Ideale temperatuur 16-18 °C
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad