Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Alvarinho
Verfrissend met rijpe citrus en perzik, aangevuld met minerale en licht ziltige tonen.
Heerlijk bij octopus, bijvoorbeeld bij het Portugese gerecht 'salade de polvo'.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Smaakvolle wijn met passievrucht, kruisbessen en een frisse, citrusachtige
afdronk. Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij een zomerse salade met kip of
geitenkaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad