Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druiven: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Frisse, strakke wijn. Tonen van citrus en ananas. Een uiterst subtiel, mineraal bubbeltje.
Heerlijk als aperitief of pintxos met ansjovis
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Corvina, Corvinone, Rondinella
Heerlijk bij een sappige hamburger met tomatenketchup.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad