Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
Druivensoort: Primitivo
Een fruitige en volle primitivo. Soepel van smaak. Lekker bij de borrel, lasanga of pizza.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Zinfandel
Vol van smaak met veel bessen, een goede zuurgraad en soepele tannines.
Een hint van kruiden en peper in de afdronk. Lekker bij een cheeseburger. Ook heerlijk bij pulled pork.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad