Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Primitivo
Een fruitige en volle primitivo. Soepel van smaak. Lekker bij de borrel, lasanga of pizza.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad