Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
Druivensoort: Chenin Blanc
Zacht en elegant met een mooie frisheid.
Heerlijk bij asperges, parmaham of visgerechten.
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad