Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Vermentino
Aroma's van citroen, limoen en groene appel. Frisse en zuivere wijn.
Geschikt als aperitief en lekker bij seafood.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Alvarinho
Verfrissend met rijpe citrus en perzik, aangevuld met minerale en licht ziltige tonen.
Heerlijk bij octopus, bijvoorbeeld bij het Portugese gerecht 'salade de polvo'.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad