Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Een zachte wijn met een redelijke zuurgraad en aangename tannines.
Lekker bij een steak en harde kazen.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Cabernet, Merlot, Petit Verdot
Vol en krachtig, donker fruit en een mooie kruidigheid. Deze wijn is heerlijk bij wild of roodvlees.
Deze wijn is tot stand gekomen in samenwerking Joseph T. Dhafana van Mosi Wines, Zuid-Afrika's meest be
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad